Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Συνέντευξη Τύπου στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή

Η Συνέντευξη Τύπου στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή

Από στελέχη του ΕΑΣ ΘΕΣ/ΛΙΑΣ  ΣΕΓΑΣ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Πύλης  εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο Αθλητικό Κέντρο Πηγής στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ», εν όψει  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί στον παραπάνω χώρο την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, όπου θα φιλοξενήσει 600 περίπου Αθλητές και Αθλήτριες με τους συνοδούς τους από 250 Σωματεία από όλη την Ελλάδα, ενώ προβλέπεται  φέτος ένα ρεκόρ συμμετοχών.

Τους Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου οργάνωσε η ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Πύλης του Δήμου Τρκκαίων του ΕΕΣ, του Κέντρου Φυσικής Αποκατάστασης Α.Ε. , του Συλλόγου Κριτών Θεσσαλίας  και της ΣΜΥ.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων κ. Δημήτριος Χαχάμης, ο κ. Δημήτριος Χαλβατζάρας, Τεχνικός Αγώνων, ο κ. Γκόγκας Ανδρέας Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων ΣΕΓΑΣ , ο κ. Δημήτριος Σιούλας Συν/χου Καθηγητή  ΤΕΦΑΑ και Προπονητή Στίβου, ο κ. Αθανάσιος Μπουλογεώργος μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων, οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστος Ζιάκας, Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας, και  οι Κριτές Στίβου κ. Μιχολίτση Παρασκευή και η κ. Σοφία Αυγέρη.

Η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Πύλης κ. Γεωργίου Τζιορτζιώτη έχει ως εξής.

Σαν Αντιδήμαρχος Αθλητισμού σας καλωσορίζω εδώ στον μαγευτικό Χώρο του Αθλητικού Κέντρου  «ΣΚΑΜΝΙΕΣ».

Σε ένα χώρο που έχει γράψει την δική του ιστορία στον Κλασικό Αθλητισμό.

Και φυσικά θα συνεχίσει να γράφει. Η αλήθεια είναι ότι .. όταν υπάρχει συνεργασία τόσο πολλών ανθρώπων πάντα βγαίνει το καλλίτερο αποτέλεσμα. Και εδώ συνεργάζονται πολλοί, οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ, γυμναστές , -φροντιστές- κριτές- αθλητές η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρκκαίων, ΣΜΥ ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Σαν Δήμος Πύλης κάναμε ότι παραπάνω για να βγει αυτό  το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Σταύρο Κατράνα και όλους του Υπαλλήλους, άνδρες και  γυναίκες στον Τομέα της Καθαριότητας. Και τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Ζιάκα και τον κ. Μάκη Παπαγεωργίου.

Η παρουσία της κ. Σακοράφα στο τιμόνι του ΣΕΓΑΣ, μας δίνει το δικαίωμα και είμαστε σίγουροι , ότι ο χώρος στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» θα γίνει καλλίτερος και θα φιλοξενήσει μεγαλύτερους Αγώνες. Κλείνοντας μεταφέρω τις ευχές του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα για επιτυχία στους αγώνες.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή