Η Τ.Ο ΚΝΕ ν. Τρικάλων για τις φοιτητικές εκλογές

Η Τ.Ο Τρικάλων της ΚΝΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες φοιτητές σε όλη την Ελλάδα που ανέδειξαν την ΠΚΣ (Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας) σε πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές μετά από τρεις δεκαετίες.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αλλά και μια δυνατή απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης, απλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που έχουν στο στόχαστρο τις σπουδές και τα όνειρα των φοιτητών.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους νέους και τις νέες μέλη της ΚΝΕ και για τους φίλους της οργάνωσης που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ανέδειξαν την Πανσπουδαστική πρώτη δύναμη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αλλά και στον Φοιτητικό Σύλλογο των ΤΕΦΑΑ στην πόλη μας.

Οι νέοι και οι νέες, τα τελευταία δύο χρόνια πάλεψαν να γίνουν φοιτητές ξανά, παίρνουν τους συλλόγους στα χέρια τους ξανά. Ήδη το διάστημα της καραντίνας οι φοιτητές ζωντάνεψαν τους συλλόγους ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης που θέλει να τους αδρανοποιησει ώστε να μην <<κουνιέται φύλλο>> στα πανεπιστήμια.

Η νέα μέρα που ξημέρωσε για τους φοιτητές σε όλη τη χώρα, φαίνεται και από το γεγονός πως η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ αρνείται να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα της πρωτιάς της ΠΚΣ, δημοσιεύοντας ψευδή αποτελέσματα. Αναμενόμενο, αφού με την πτώση της ΔΑΠ από την πρώτη θέση δείχνει πως οι φοιτητές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους και δεν περιμένουν <<σωτήρες>>.

Μόνοι τους και ΟΛΟΙ μας!

Πολλά συγχαρητήρια και καλούς αγώνες, στους φοιτητές που δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό!

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …