Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η θέση της Μαρίνας Κοντοτόλη για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα

Ζητούμενο η συλλογικότητα και η ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν μια απόφαση που άλλους τους εξέπληξε και άλλους όχι.

Μάλιστα αρκετοί, ακόμη και πριν τις εκλογές, θεωρούσαν την απόφαση δεδομένη σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέγραφε κάποια σημαντική άνοδο στις εκλογές.

Όπως και να έχει, η παραίτηση ξεκινά έναν νέο δρόμο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ακόμη δεν έχει χαρτογραφηθεί. Σε αυτό στέκεται σε δήλωσή της και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, επισημαίνοντας καταρχάς τη σημαντική συμβολή του Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας και στην παράταξή του αλλά και στην πολιτική πορεία της ίδιας που μόλις ξεκίνησε. Όπως επίσης αναφέρει, το νέο κεφάλαιο απαιτεί ενότητα και αποφασιστικότητα.

Ειδικότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει «Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα του προεκλογικού αγώνα, είχα την τιμή να συνεργαστώ με τον Αλέξη Τσίπρα και να γνωρίσω από κοντά τις εξαιρετικές ηγετικές του ικανότητες. Κυρίως είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά τι σημαίνει ένας ηγέτης να βάζει πάνω από όλα τον άνθρωπο κι όχι τα συμφέροντα.

Μόνο υπερήφανοι μπορούμε να νιώθουμε για τον Αλέξη Τσίπρα, για αυτόν τον άνθρωπο, που με το ήθος και την εντιμότητά του μας χάρισε πολλούς λόγους για να είμαστε ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της κοινωνίας των πολιτών.

Στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται για το κόμμα μας και την προοδευτική παράταξη συνολικά, οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι σκληρά, με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα και πάνω απ’ όλα να υπηρετήσουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση το συμφέρον του Έλληνα πολίτη».

Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό σε κεντρικό επίπεδο αλλά και περιφερειακά. Καθοριστικό θα είναι το πρώτο Πολιτικό Συμβούλιο η συνεδρίαση του οποία θα διεξαχθεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα φέρνει καινούργιες ταραχές

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή