Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Τρικαλινή Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου Διευθύντρια της Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Αλλαγή σκυτάλης για τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της οποίας είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης η Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, διαδεχόμενη τον επί σειρά ετών, Θωμά Γέρμανο, που αποστρατεύτηκε.

Κατάγεται από τα Τρίκαλα, έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Πολέμου και έχει πτυχίο από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, καθώς την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ασφάλεια τροφίμων.

Μάχιμη αξιωματικός της ΕΛΑΣ η κ. Παπαγεωργοπούλου δεν κατάφερε ακόμη να απευθυνθεί στις γυναίκες και στους άντρες της Τροχαίας, καθώς χθες ήταν ως αργά το βράδυ στο Κέντρο Επιχειρήσεων και σήμερα από το πρωί στους δρόμους, αρχικά στην Εγνατία οδό όπου υπήρξε το πρόβλημα με τον αγωγό της ΕΥΑΘ και στη συνέχεια στη Δωδεκανήσου και στην Αγίου Δημητρίου για να δει την κίνηση των αυτοκινήτων.

Έχοντας καλή γνώση της Θεσσαλονίκης, καθώς από το 2016 υπηρετεί στην Τροχαία της πόλης, η κ. Παπαγεωργοπούλου θεωρεί ότι η συνεργασία αστυνομικού και πολίτη είναι σημαντική για να λυθούν τα όποια προβλήματα.

Οι 350 γυναίκες και άντρες της Τροχαίας για όλο τον νομό δεν επαρκούν, αλλά το σημαντικό για εκείνη είναι να κατανεμηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας και να βρίσκονται πάντα σε όσους έχουν ανάγκη. «Να ακούσουμε τη φωνή του απλού πολίτη, να είμαστε άμεσοι και αποτελεσματικοί», λέει συνεχώς προς τους συνεργάτες της.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που στην ηγεσία της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης τοποθετείται γυναίκα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή