Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Βλάχου Βάνα υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα

Η Βλάχου Βάια (Βάνα), θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και τον Κωνσταντίνο Μαράβα, στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η κα Βάνα Βλάχου γεννήθηκε στην Πηγή και μένει μόνιμα στο Δροσερό. Είναι μητέρα δύο τέκνων. Είναι πτυχιούχος βοηθός λογιστή και Μάρκετινγκ. Έχει έντονη κοινωνική παρουσία, συμμετέχει σε εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις είναι μέλος της Μονομετοχικής Α.Ε.του Δήμου Πύλης και σε νεότερη ηλικία έπαιζε μπάσκετ σε ομάδα των Τρικάλων. Μέχρι πρότινος ήταν έμπορος καταστήματος ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Δηλώνει ελεύθερο πνεύμα με τόλμη και αυθορμητισμό, με επίκεντρο τον άνθρωπο

Η ίδια δηλώνει ότι: «Αισθάνομαι έτοιμη να βοηθήσω τον Δήμαρχο να συνεχίσει το έργο του στην επόμενη τετραετία. Το δικαιούται ο ίδιος, το χρειάζεται και ο Δήμος μας. Επιθυμώ κι εγώ να προσφέρω στους συνδημότες μου ότι παραπάνω μπορώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε ένα έντιμο αγώνα, για μία δεύτερη περίοδο διοίκησης του Δήμου».

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε: «Υποδέχομαι στις τάξεις του συνδυασμού μου την κ. Βάνα Βλάχου. Χαίρομαι που η Βάνα θα είναι συνοδοιπόρος μας στην προσπάθεια που κάνουμε, έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο ο Δήμος Πύλης”.

Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή επιτυχία».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή