Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Volvo Car Hellas ενισχύει με αυτοκίνητά της τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Με στόχο να συνεισφέρει στην αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα και αναγνωρίζοντας τη σημερινή σημαντικότατη, ποικιλόμορφη προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Volvo Car Hellas παραχωρεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό 5 αυτοκίνητα από το στόλο των test drive οχημάτων της, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί. Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, όπως η μεταφορά ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού, καθώς και εθελοντών, η μεταφορά υγειονομικού υλικού και η παροχή υγειονομικής φροντίδας όπου υπάρχει ανάγκη. Η προσφορά συμπεριλαμβάνει και το κόστος του καυσίμου για τις μετακινήσεις αυτές.

Από την ίδρυσή της, η Volvo λειτουργεί με γνώμονα την ανθρώπινη ασφάλεια και ευημερία. Προσηλωμένη σε αυτές τις αρχές, η Volvo Car Hellas θεωρεί καθήκον της να προσφέρει στήριξη στο μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό στην Ελλάδα, που προάγει τον εθελοντισμό για την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων. Συγχρόνως, η VCH υλοποιεί ήδη τις γενικές κατευθύνσεις της μητρικής της εταιρείας για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και διακινδυνεύουν αυτές τις ημέρες για την προστασία όλων μας.

Τις επόμενες ημέρες έχει δρομολογηθεί η παραχώρηση αυτοκινήτων Volvo και σε άλλους φορείς που δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας, με κριτήριο την αποτελεσματική κάλυψη ζωτικών αναγκών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την παραχώρησή τους, τα οχήματα καθαρίζονται και απολυμαίνονται διεξοδικά με ειδικό αντιϊκό καθαριστικό, όπως συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα test drive της Volvo.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή