Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Volvo Βελμάρ στην έκθεση Αυτοκίνησης 2019

Η Βελμάρ, Επίσημος Διανομέας αυτοκινήτων VOLVO, συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019», που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 09 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Στη φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, η νέα έκδοση του XC40 Τ3 1.5L, με αναβαθμισμένη ισχύ και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, το V60 Cross Country, η κορυφαία Plug-in υβριδική έκδοση του XC60 και το ανανεωμένο XC90, με εξελιγμένο σύστημα κίνησης που ενσωματώνει Ήπια-Υβριδική τεχνολογία.

Στο περίπτερο 18 της Volvo Βελμάρ το δυναμικό «παρών» θα δώσουν:

o XC40 T3 1.5L 163hp Auto Momentum

o XC40 D4 190hp AWD Auto R-Design

o XC60 T8 390hp AWD Plug-in Hybrid Auto Inscription

o XC90 B5 235hp AWD Auto Inscription 7θέσιο

o V60 Cross Country D4 190hp AWD Auto

• Το πολυβραβευμένο XC40 σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στις πωλήσεις, καθώς θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του από πλευράς σχεδιασμού, εξατομίκευσης, συνδεσιμότητας και τεχνολογιών ασφαλείας. Η έκδοση T3 του νέου Volvo XC40 διατηρεί ατόφια τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μικρότερου SUV της σουηδικής μάρκας, ξεχωρίζοντας με τη δυναμική και σύγχρονη εμφάνισή του, που παραπέμπει στη νέα σχεδιαστική φυσιογνωμία της Volvo.

Η απόσταση των 211 mm από το έδαφος τονίζει τον αδιαμφισβήτητο SUV χαρακτήρα του XC40. Στην έκδοση T3 (με βενζινοκινητήρα 1500 κ.εκ.) διαθέτει τώρα 163 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οχτώ σχέσεων.

Οι εκδόσεις που παρουσιάζονται στην «Αυτοκίνηση» έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά:

o Τ3, με κινητήρα 1.5L, απόδοσης 163 ίππων &

o D4 σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και AWD

• Φυσικά στο περίπτερο της Volvo Βελμάρ θα φιλοξενείται και το XC60, το μεσαίο SUV της Volvo, που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα εκδόσεων που χρησιμοποιούν Ήπια-Υβριδική τεχνολογία και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στο πεδίο της ασφάλειας. Θα παρουσιαστεί σε έκδοση εξοπλισμού Inscription με πλήρη εξοπλισμό συστημάτων ασφαλείας.

• Το V60 Cross Country, το premium wagon παντός καιρού και παντός δρόμου που απαντά στις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, είναι ένα πολυχρηστικό μεσαίο οικογενειακό νέας γενιάς με σπορ χαρακτήρα, για όσους εκτιμούν την κορυφαία σκανδιναβική σχεδίαση, τη συναρπαστική οδήγηση και την τεχνολογία που κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα. Η υψηλότερη απόσταση από το έδαφος, η στάνταρ τετρακίνηση και τα προστατευτικά του αμαξώματος βοηθούν στην αναζήτηση της περιπέτειας. Μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες εκφράζουν τη σκληροτράχηλη φύση του. Στην έκδοση D4, o προηγμένος diesel κινητήρας συνδυάζει υψηλή απόδοση και οικονομική λειτουργία.

• Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται και το ανανεωμένο XC90. Το μεγάλο SUV σημειώνει εντυπωσιακή πορεία τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του. Στην έκδοση B5 AWD Auto με 4-κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου και Mild-Hybrid τεχνολογία συναρπάζει με τις επιδόσεις του χωρίς συμβιβασμούς στην κατανάλωση καυσίμου, ενώ το επίπεδο εξοπλισμού Inscription εκφράζει με έμφαση το στοιχείο της μοντέρνας πολυτέλειας που διακρίνει τη ναυαρχίδα της γκάμας των SUV της Volvo.

Περίπτερο Νο 18 VOLVO Βελμάρ

Ημέρες Λειτουργίας

Σάββατο 9 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00

Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή