Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Υφυπουργός Παιδείας κα. Ζαχαράκη στηρίζει εμπράκτως την ορεινή Αργιθέα

Αντιπροσωπεία από το Δήμο Αργιθέας, αποτελούμενη από το Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου, τον Αντιδήμαρχο Μπάμπη Πούλιο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Γραμμένο παρέστη σήμερα στο Αρσάκειο Σχολείο προκειμένου να ευχαριστήσει τη Διευθύντρια κα. Μαρία Θεοδωρέλου για τη συγκινητική ενέργεια της μαθητικής κοινότητας του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού (Κλασικού) να προβεί στη δωρεά καινούριου ηλεκτρονικού υπολογιστή και λογοτεχνικών βιβλίων προς τους μαθητές των σχολείων της Αργιθέας.

Κατά την παράδοση παραβρέθηκε επίσης η τ. Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού – Δασκάλα Όλγα Μπαντή η οποία είχε αναλάβει κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα την επικοινωνία και τα διαδικαστικά ζητήματα.

Όλη η πρωτοβουλία και η ιδέα ανήκει στην Υφυπουργό Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη, την οποία ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του συνεχάρησαν δια ζώσης σε συνάντηση που ακολούθησε στο Υπουργείο Παιδείας.

Κατά τη συγκεκριμένη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης η εξασφάλιση της έγκαιρης στελέχωσης των σχολικών μονάδων της Αργιθέας.

Αξιοσημείωτη η καθοριστική και τάχιστη παρέμβαση της Υφυπουργού ώστε να μην υπάρξουν κενά από την έναρξη της ερχόμενης σχολικής περιόδου.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την οποία ως δημοτική αρχή την ευχαριστούμε θερμά. Τέλος, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Υπουργείου, καθώς επίσης τέθηκαν προς συζήτηση θέματα που αφορούν ευρύτερα την περιοχή μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή