Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και Μονές των Τρικάλων από 7 έως 12 Ιουνίου 2020

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε Μονές των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Κυριακή 7 Ιουνίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Ελευθερώτριας, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου με την ευκαιρία της εκ μεταθέσεως εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού από 8:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι ο Εσπερινός, ο Όρθρος, τα Εγκώμια του Αγίου Λουκά και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή επί τη εορτή της Αγίας Μάρτυρος Ακυλίνης στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα από 9:00-12:30 βραδινή με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Φιλοθέου εκ Σκλαταίνης (Ριζώματος) από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Καθημερινά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από ώρα 9:30 μ.μ έως 12:15 βραδινή Όρθρος και Θεία Λειτουργία για τους Εργαζόμενους Γονείς, και τους Μαθητές της Γ’ Λυκείου που ετοιμάζονται να διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα αναγιγνώσκεται σχετική Ευχή για την πνευματική ενίσχυση των διαγωνιζομένων.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή