Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιερές Αγρυπνίες τις προσεχείς ημέρες στα Τρίκαλα

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τετάρτη 17 Μαΐου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Θα ψάλλει ο χορός των πατέρων της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου από 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου. Κατά τη διάρκεια των Ακολουθιών θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου με την ευκαιρία της εορτής του οσίου Ιωάννου του Ρώσσου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 29 Μαΐου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της «Γεροντίσσης» από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή