Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηλιάδης: Το ζήσαμε και αυτό… Δημοσκόπηση με δήθεν υποψήφιους, δήθεν αποτελέσματα, δήθεν πρωτιές

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Ηλιάδης εξαιτίας της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων μιας “δήθεν” δημοσκόπησης όπως την αποκαλεί ο ίδιος σχετικά με την δυναμική των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.

“Οταν το αγχος και η ανασφαλεια (πριν καν ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια του κόμματος) συνδυαζεται με πλεονασμα αλαζονειας και ελλειψη δεοντολογιας και αξιοπρεπειας τοτε δεν υπάρχουν όρια.. και το τερματιζεις…
Ετσι λοιπον στα Τρικαλα το ζησαμε και αυτο με την διενέργεια δημοσκοπησης με δηθεν υποψηφιους, δηθεν αποτελεσματα, δηθεν πρωτιες τα οποια ο παραγγέλλων και πληρωνων ταυτοχρονα σπευδει να διαλαλησει με χαρα.
Ειναι χρέος των οργανων του ΠΑΣΟΚ (κεντρικά ή τοπικά) να δωσουν τις απαραιτητες διευκρίνησεις για το τι ακριβως σημαινει η περιεργη εκφραση “παραγγελια δημοσκοπησης απο μικτο σχημα μέσα από το ΠΑΣΟΚ” την οποια έκπληκτοι ακούσαμε σήμερα σε ραδιόφωνο της πόλης από τοπικό στέλεχος.
Εχω κάθε πρόθεση και διάθεση να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία των πολιτικών στόχων του κόμματος μου,όπως άλλωστε πάντα έπραξα μεχρι σημερα,αλλά σε καμια περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχτώ αντιδεοντολογικες και ανήθικες συμπεριφορες.
Ως εκ τούτου περιμένω με ενδιαφέρον τις σχετικές διευκρίνησεις προκειμένου να λάβω και εγώ τις δικές μου αποφάσεις”.

Η κατάσταση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ είναι τεταμένη και δεν αποτελεί υπερβολή να αναφερθεί πως οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο βρίσκονται στα χαρακώματα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή