Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηλίας Μόσιαλος: Αυτά αποφύγαμε στη χώρα μας γιατί δράσαμε έγκαιρα

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης για θέματα κορονοϊού στους Διεθνείς Οργανισμούς, Ηλίας Μόσιαλος, με ανάρτησή του στα social media, αναφέρθηκε στην αποτυχία της Βρετανικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την πανδημία του COVID-19, για να τονίσει την αποτελεσματικότητα της Ελλάδας, να καταπολεμήσει την εξάπλωση του κορονοϊού στην κοινότητα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου

«Ο εκπρόσωπος τύπου της Βρετανικής κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι αναμένουν αύριο την αποστολή 84 τόνων προστατευτικού υλικού από την Τουρκία. Εκεί έχει καταντήσει η πάλαι ποτέ αυτοκρατορία. Ανακοίνωσε επίσης, δυστυχώς, 888 νέους θανάτους σήμερα. Αναλογικά αυτό θα σήμαινε 143 θανάτους σε μια ημέρα στην Ελλάδα. Εμείς έχουμε λιγότερους θανάτους συνολικά. Οι Άγγλοι γνώριζαν το πρόβλημα από τον Ιανουάριο και δεν έκαναν τίποτα για πάνω από δύο μήνες.

Αυτά αποφύγαμε στη χώρα μας γιατί δράσαμε έγκαιρα. Και είμαστε παράδειγμα σε όλο τον κόσμο. Πρέπει όμως να διαφυλάξουμε ότι πετύχαμε. Η επιστροφή στη μερική κανονικότητα θα πετύχει μόνο αν όλοι μας συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και συνετοί.

Έτσι θα κερδίσουμε και την επόμενη μάχη. Καλό Πάσχα!»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή