Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηλιούπολη – Φρίκη: 10 ακόμα κοπέλες φυλακισμένες σε παρόμοια σπίτια κολαστήρια

Δεν έχει τέλος η φρίκη που αποκαλύπτεται σιγά σιγά από το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, με τις εξελίξεις να σοκάρουν και να εξοργίζουν την κοινή γνώμη. Όπως φαίνεται, η 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη, που βρήκε το θάρρος να δραπετεύσει από τη φυλακή της και να καταδώσει στις Αρχές όλα όσα γνώριζε, δεν είναι το μόνο θύμα αυτού του αδίστακτου κυκλώματος trafficking. Σύμφωνα με πληροφορίες, Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 10 ακόμα κοπέλες κρατούνται φυλακισμένες σε παρόμοια σπίτια – κολαστήρια, ακολουθώντας την ίδια τακτική, με ξυλοδαρμούς, απειλές, βιασμούς και φυσικά, το πληρωμένο σεξ.

Δύο από αυτές τις κοπέλες ήδη αναγνώρισαν τον αστυνομικό – βασανιστή τους, μιλώντας στη δικηγόρο της 19χρονης, κα Λεγάκη. Η κυρία Λεγάκη μάλιστα, σήμερα, θα ενημερώσει τον ανακριτή της υποθέσης για όλα όσα γνωρίζει για τις δυο αυτές γυναίκες και θα ζητήσει να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία τους ώστε να δώσουν τα εχέγγυα για να φτάσουν στη πόρτα των δικαστικών αρχών και να καταθέσουν.

Το κύκλωμα ήταν πολύ καλά «στρωμένο» και τα υπόλοιπα, αιχμάλωτα κορίτσια που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους για να εκδίδονται, έπαιρναν με τη βία ναρκωτικά, προκειμένου να μην είναι σε θέση να αντιδράσουν, όταν πήγαιναν στα…ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες.

Εν αναμονή των εξελίξεων καθώς όλα γίνονται διακριτικά από τις Αρχές, ώστε να μπορέσει να ξεσκεπαστεί ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή