Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηλιούπολη: Φρίκη! 19χρονη θύμα κακοποίησης από πατέρα και αστυνομικό

Η οδύσσεια που πέρασε ένα κορίτσι 19 ετών στην Ηλιούπολη, δεν έχει προηγούμενο. Η νεαρή κοπέλα βρίσκονταν παγιδευμένη σε ένα χώρο, όπου εκεί την βίαζε, τη χτυπούσε και την εξέδιδε ένας αστυνομικός που αρχικά την είχε πλησιάσει με καλές προθέσεις, για να αποδειχτεί στη συνέχεια ο χειρότερος εφιάλτης της.

Κάποια στιγμή, η άτυχη κοπέλα κατάφερε να αποδράσει και να καταφύγει σε μια καφετέρια, ζητώντας βοήθεια από μια υπάλληλο, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, κι από κει στο τμήμα των «Αδιάφθορων», όπου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβαινε.

Η 19χρονη, αποκάλυψε ότι από τα 11 χρόνια της και μέχρι τα 17 είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα της. Ο άνθρωπος αυτός βίαζε την κόρη του, τη χτυπούσε άγρια και την απειλούσε. Αργότερα, γνώρισε αυτόν τον αστυνομικό, ο οποίος δεν έδειξε από την αρχή τις πραγματικές προθέσεις του. Πολύ γρήγορα όμως, η κοπέλα βρέθηκε για ακόμα μια φορά να βιώνει έναν ατέλειωτο κι άγριο εφιάλτη στα χέρια του. Τη χτυπούσε βάναυσα, τη βίαζε, την είχε αποκλείσει από τον υπόλοιπο κόσμο, και την εξέδιδε.

Ο αστυνομικός συνελήφθη και τώρα τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία. Επίσης, συνελήφθη και ο πατέρας της. Το κορίτσι, μετά την πολύωρη κατάθεσή του στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, υπό άκρα μυστικότητα, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια σε ιατροδικαστική εξέταση.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή