Skip to content Skip to footer

Ημέρα εγκαινίων για την Career Now στα Τρίκαλα!

Εγκαίνια νέων γραφείων της ανακοίνωσε η εταιρεία Career Now στα Τρίκαλα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, στις 19:30 στην έδρα της στην οδό Γαριβάλδη 14.

Η Career Now, με εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, φέρνει νέες πρακτικές και καινοτόμες λύσεις στην αγορά εργασίας. Μια εταιρεία που δεν προσφέρει απλώς υπηρεσίες, αλλά αναδεικνύεται ως σημαντικός εταίρος τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους υποψηφίους εργαζομένους.

Με μοναδική προσέγγιση στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, η Career Now δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε επιχείρηση και υποψήφιο εργαζόμενο. Στόχος είναι η βέλτιστη αντιστοίχιση μεταξύ εργοδότη και υποψηφίου, προωθώντας την αποδοτικότητα και την ικανοποίηση και των δύο πλευρών.

«Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα της Career Now και να διαπιστώσετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να επιτύχει τους δικούς της στόχους», τονίζει η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί της:

Διεύθυνση: Γαριβάλδη 14, Τρίκαλα, 42100

Τηλέφωνο: 24310 35315

Facebook: Career Now  | Instagram: career.now

ή Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας: https://careernow.gr/

«Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη αυτής της νέας συναρπαστικής πορείας!», καταλήγειη σχετική ανακοίνωση.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή