Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ημερίδα-Ενημέρωση μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων ημερίδα-ενημέρωση με θέμα τις Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις και την Αντισύλληψη,  με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών του σχολείου.

Η πρόληψη πάντα είναι καλύτερη !!!

Αυτό ήταν και το κύριο μήνυμα της ενημέρωσης της εκδήλωσης.  Οι μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ολόπλευρα για αυτό το σημαντικό ζήτημα.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με κλιμάκιο του Γραφείου Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αποτελούμενο  από τις νοσηλεύτριες κ.κ. Καταφυγιώτη Βασιλική και Κατσή Χριστίνα, που με ένα εξαιρετικό τρόπο παρουσίασαν  στους μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου μας τους τρόπους μετάδοσης των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Λοιμώξεων αλλά και τους τρόπους πρόληψης και προστασίας, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό πληροφόρησης και απαντώντας στις απορίες και ερωτήσεις των μαθητών.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων ευχαριστούν θερμά τις κυρίες Καταφυγιώτη Βασιλική και Κατσή Χριστίνα του Γραφείου Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την συμμετοχή τους σε αυτή την ημερίδα ενημέρωσης των μαθητών.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή