Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ημερίδα με θέμα την οδοντιατρική ακτινολογία στα Τρίκαλα

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων διοργάνωσε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, επιστημονική ημερίδα με θέμα την οδοντιατρική ακτινολογία.

Ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εργαστήριο της Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Εμφυτευματολογίας, Ακτινολογίας  της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και υπεύθυνος Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας/Ακτινοδιαγνωστικής κ. Αγγελόπουλος Χρίστος.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν τόσο τις παραδοσιακές όσο και -κυρίως δε αυτές- τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις στον τομέα της οδοντιατρικής ακτινολογίας.

Η ημερίδα ήταν ενταγμένη στο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα της Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης των Οδοντιάτρων, όπως αυτό έχει εκπονηθεί και υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, και προσέλκυσε το ενδιαφέρον ενός μεγάλου αριθμού οδοντιάτρων από τον νομό μας αλλά και από άλλους-όμορους και μη-νομούς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ City Resort το οποίο ήταν ένας εκ των χορηγών της εκδήλωσης μαζί με την εταιρεία οδοντιατρικών ειδών Αποστολίδη.

Το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων του ΟΣ Τρικάλων θα συνεχιστεί με την νέα χρονιά καθώς ήδη έχουν προγραμματιστεί δύο επιστημονικές ημερίδες για το πρώτο τρίμηνο του 2020.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή