Ημερίδα Στοματολογίας στα Τρίκαλα

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων διοργάνωσε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου επιστημονική ημερίδα  στοματολογικού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Στόματος.

Η ημερίδα διεξήχθη στο χώρο του Δημοτικού Κιν/θεάτρου Μύλου Ματσόπουλου.

Τον γενικό συντονισμό της παρουσίασης των θεμάτων- που αφορούσαν μια μεγάλη γκάμα, από κακοσμία και βαριά περιστατικά ουλίτιδας μέχρι προκαρκινικές καταστάσεις και καρκίνους στόματος-είχε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Στοματολογίας του ΑΠΘ κ. Πουλόπουλος και μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Στοματολογίας του ΕΚΠΑ κ. Νικητάκης και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Ανδρεάδης.

Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς πέραν των οδοντιάτρων προσέλκυσε το ενδιαφέρον και πολλών ιατρών ΩΡΛ και παθολόγων.

Και αυτή η ημερίδα του ΟΣΤ ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα της Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων και ήταν μοριοδοτούμενη από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και χορηγοί ήταν η εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων INTERMED και οι Εκδόσεις Μπονισέλ.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή