Μαγνησία

Ήπιε τσίπουρα και έκανε μεταφορά τουριστών σε αξιοθέατα του Βελεστίνου!

7 Apr 2023
Ήπιε τσίπουρα και έκανε μεταφορά τουριστών σε αξιοθέατα του Βελεστίνου!

Ένας 50χρονος που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών

Πήγε για τσίπουρα το μεσημέρι και το απόγευμα της ίδια μέρας, αν και δεν εργαζόταν, δέχτηκε να κάνει εξυπηρέτηση και να μεταφέρει τέσσερις τουρίστες στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αλλά σε έλεγχο αλκοτέστ, στον δρόμο Χλόης – Βελεστίνου, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε τουριστικό βανάκι υπό την επήρεια μέθης σε ποσοστό 2,00 mg/lt κατά την 1η και 2η μέτρηση, όταν του έγινε αλκοτέστ.

Ο λόγος για έναν 50χρονο, υπήκοο Αλβανίας, κάτοικο Ν. Ιωνίας, ο οποίος χθες σύμφωνα με το magnesianews.gr στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή 1200 €.

Ο κατηγορούμενος είχε πάει για τσίπουρα στη Ν. Ιωνία, με τη σύζυγό του, τα δυο του παιδιά και ένα φιλικό του άτομο, ήπιαν συνολικά 10 τσίπουρα και μια μπύρα και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η κόρη του.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, του τηλεφώνησε ένας φίλος του και του ζήτησε να μεταφέρει τέσσερα άτομα για τουριστικό σκοπό στην περιοχή του Βελεστίνου.

Ο κατηγορούμενος δέχτηκε, παρέλαβε με το τουριστικό βαν εννέα θέσεων τέσσερις τουρίστες πήγε στην περιοχή, αλλά στον δρόμο τον σταμάτησαν αστυνομικοί, που διαπίστωσαν ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε πιεί και κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι αισθανόταν μια χαρά και η κόρη του, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης είπε ότι ο πατέρα της είχε πιεί το μεσημέρι τέσσερα τσίπουρα και μια μπύρα.

Τελικά δεν έπεισε το δικαστήριο ότι ήταν καλά, κρίθηκε ένοχος για οδήγησης υπό την επήρεια μέθης με κίνδυνο για άνθρωπο και καταδικάστηκε.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Σχέδια επί χάρτου πριν το… χόρτο πρόεδρος και προπονητής

Άριστη συνεργασία Μπουτζιώλη–Παπαδόπουλου στο Παλαιομονάστηρο, με Ευρωπαϊκές ιδέες πριν την πρεμιέρα της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική.

Read More


Κώστας Τσιάρας: Αναστολή υποχρεώσεων, προειδοποίηση για lockdown

Ο Κώστας Τσιάρας ανακοινώνει αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων κτηνοτρόφων αλλά προειδοποιεί για lockdown αν δεν τηρηθούν τα μέτρα.

Read More


Α’ Ερασιτεχνική: Πρεμιέρα με ντέρμπι Πορταϊκού-Μετεώρων

Η Α’ Ερασιτεχνική ανοίγει αυλαία με ντέρμπι Πορταϊκού-Μετεώρων. Δείτε όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας και τους διαιτητές των αγώνων.

Read More


Δράση προληπτικού ελέγχου Αλτσχάιμερ στον Δήμο Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων ολοκλήρωσε με επιτυχία δράση προληπτικού ελέγχου για Αλτσχάιμερ και Άνοια, με συμμετοχή άνω των 100 πολιτών στην…

Read More


Στον Πορταϊκό ο Πάρης Δούλαλας

Ο Πορταϊκός ενισχύεται με την απόκτηση του έμπειρου μέσου Πάρη Δούλαλα, προσθέτοντας εμπειρία και λύσεις για τη νέα σεζόν της…

Read More


Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εκδηλώσεις Κινητικότητας στα Τρίκαλα

Η Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με φορείς διοργάνωσε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025 με μεγάλη συμμετοχή.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.