Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήπιε τσίπουρα και έκανε μεταφορά τουριστών σε αξιοθέατα του Βελεστίνου!

Πήγε για τσίπουρα το μεσημέρι και το απόγευμα της ίδια μέρας, αν και δεν εργαζόταν, δέχτηκε να κάνει εξυπηρέτηση και να μεταφέρει τέσσερις τουρίστες στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αλλά σε έλεγχο αλκοτέστ, στον δρόμο Χλόης – Βελεστίνου, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε τουριστικό βανάκι υπό την επήρεια μέθης σε ποσοστό 2,00 mg/lt κατά την 1η και 2η μέτρηση, όταν του έγινε αλκοτέστ.

Ο λόγος για έναν 50χρονο, υπήκοο Αλβανίας, κάτοικο Ν. Ιωνίας, ο οποίος χθες σύμφωνα με το magnesianews.gr στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή 1200 €.

Ο κατηγορούμενος είχε πάει για τσίπουρα στη Ν. Ιωνία, με τη σύζυγό του, τα δυο του παιδιά και ένα φιλικό του άτομο, ήπιαν συνολικά 10 τσίπουρα και μια μπύρα και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η κόρη του.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, του τηλεφώνησε ένας φίλος του και του ζήτησε να μεταφέρει τέσσερα άτομα για τουριστικό σκοπό στην περιοχή του Βελεστίνου.

Ο κατηγορούμενος δέχτηκε, παρέλαβε με το τουριστικό βαν εννέα θέσεων τέσσερις τουρίστες πήγε στην περιοχή, αλλά στον δρόμο τον σταμάτησαν αστυνομικοί, που διαπίστωσαν ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε πιεί και κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι αισθανόταν μια χαρά και η κόρη του, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης είπε ότι ο πατέρα της είχε πιεί το μεσημέρι τέσσερα τσίπουρα και μια μπύρα.

Τελικά δεν έπεισε το δικαστήριο ότι ήταν καλά, κρίθηκε ένοχος για οδήγησης υπό την επήρεια μέθης με κίνδυνο για άνθρωπο και καταδικάστηκε.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή