Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηράκλειο: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε γυναίκες μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας, η 56χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να χτύπησε προ ημερών τη συνομήλικη σύντροφό της, στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Εντούτοις, με δηλώσεις που έκανε στο neakriti.gr ο συνήγορος υπεράσπισης της 56χρονης, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι η φερόμενη παθούσα έχει εκφράσει την πρόθεσή της να δώσει διευκρινήσεις για την υπόθεση, συμπληρώνοντας ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να προφυλακιστεί η σύντροφός της.

Εξάλλου, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης τόνισε ότι αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που έχει ήδη παραγγελθεί αρμοδίως. «Είμαστε σε αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης η οποία αποτελεί το πλέον κρίσιμο στοιχείο στην υπόθεση αυτή. Η αίσθησή μου είναι ότι εάν πράγματι συνέβαιναν εκείνη την ημέρα τα όσα περιγράφει η εγκαλούσα, κάποιος από την γειτονιά θα είχε σίγουρα καλέσει την Αστυνομία, πράγμα που δεν προκύπτει, όμως, να έχει συμβεί.

Η κατηγορούμενη πρόκειται να εξηγήσει στην κ. ανακρίτρια και την κ. εισαγγελέα το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα, ενώ η εγκαλούσα έχει δηλώσει την πρόθεσή της να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με την αρχική της κατάθεση, μην επιθυμώντας σε κάθε περίπτωση την προφυλάκιση της συντρόφου της για την οποία τρέφει αισθήματα αγάπης» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της 56χρονης κ. Γιώργος Λιονάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η 56χρονη συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς φέρεται να επιτέθηκε στη συνομήλική της -με την οποία φέρονται να έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης- χτυπώντας την στο κεφάλι, αλλά και απειλώντας την με μαχαίρι.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή