Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήρθαν από την Πάργα για να μάθουν πως βελτιώνουν και ενισχύουν τις υπηρεσίες για τους πολίτες

Στο Δημαρχείο Τρικκαίων αντιπροσωπεία του Δήμου Πάργας για ενημέρωση και συνεργασία

Από τον… ανήφορο της Πάργας στα Τρίκαλα ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία αιρετών του Δήμου Πάργας. Ο κ. Νίκος Ζαχαριάς, με τους αντιδημάρχους κ. Δημήτρη Μπούσιο και Δημήτρη Μάρκου, μαζί με τη συνεργάτιδα κ. Νανά Αγαπίου, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, το πρωί της Δευτέρας 10 Αυγούστου 2020 στο Δημαρχείο Τρικκαίων.

Η πολύωρη συζήτηση περιστράφηκε σε όλα τα πολύ σημαντικά ζητήματα για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών: απορρίμματα, ανακύκλωση, αδέσποτα, «στόλος» οχημάτων, ύδρευση, διοίκηση, αναπτυξιακή προοπτική, δράσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στην πορεία του Δήμου Τρικκαίων την τελευταία εξαετία, στην προσπάθεια αυτός να καταστεί σύγχρονος, βελτιώνοντας και ενισχύοντας τις υπηρεσίες στους πολίτες.

Συζήτηση έγινε για τον «Μύλο των Ξωτικών» και τις αναπτυξιακές δράσεις του Δήμου Τρικκαίων, ενώ ο πρόεδρος της e-trikala κ. Γ. Κωτούλας ξενάγησε τους επισκέπτες στα προγράμματα που παρουσιάζονται στο controlroom της SmartTrikala.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προοπτική συνολικότερα των Δήμων και των δράσεών τους εν όψει των αναπτυξιακών προγραμμάτων (π.χ. «Αντώνης Τρίτσης»). Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Εργων κ. ΒασιλέναΜητσιάδη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή