Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ηρθαν τα πάνω κάτω!» στη θεατρική παράσταση του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ Δ. Τρικκαίων

Τα πάνω, κάτω, έφεραν οι μικροί/ες πρωταγωνιστές/τριες του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων στην ομώνυμη θεατρική παράσταση που έδωσαν την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στο ανοικτό δημοτικό θέατρο Τρικάλων. με την παράσταση τα παιδιά προσέφεραν γέλιο, αλλά και πολλά μηνύματα, αποσπώντας αβίαστα το χειροκρότημα των θεατών.
Ένα μικρό δείγμα των όσων ακούστηκαν: «Το γράμμα Ρο ποτίστηκε εν αγνοία του με το μαγικό φίλτρο του εγωισμού, επαναστάτησε και διεκδίκησε  την πρώτη θέση στη σειρά των γραμμάτων. Με το μέρος του πήγανε και κάποια από τα άλλα γράμματα που αντιδρούν στην πρωτιά του Α. Αποφάσισαν λοιπόν  να κάνουν αποχή προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στις λέξεις. Πίσω όμως από όλα αυτά κρυβόταν το Βλοσυρό μαζί με τα κακά πνεύματα, τη Δασεία και την Ψιλή που χρησιμοποίησαν, το μαγικό φίλτρο του εγωισμού για να βυθίσουν τον κόσμο στο σκοτάδι της αγραμματοσύνης και της άγνοιας».

Στόχος της θεατρικής ομάδας «μαγική πυξίδα» του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων, είναι να μάθουν τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και το μουσικό εργαστήρι να έρχονται σε επαφή με έναν αλλιώτικο κόσμο που τους βοηθάει να βρουν και να εδραιώσουν τη θέση τους μέσα στον πραγματικό. Με λίγα λόγια στη ομάδα μας δεν έχει σημασία τόσο το αποτέλεσμα όσο η βιωματική μάθηση και η έκφραση συναισθημάτων. Η «μαγική πυξίδα» για τα παιδιά είναι μέσο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας, έκφρασης και έκθεσης συναισθημάτων.

Πίσω από το αποτέλεσμα των παιδιών τόσο στον εκφραστικό, στο μουσικό κομμάτι, στην στήριξη των παιδιών όλη τη χρονιά αλλά και στην παράσταση κρύβονται οι αγαπημένοι μας εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ “ΟΜΟΝΟΙΑ”, Θάνος Φλίγκος & Μαρία Μπλούτσου.
Παρέστησαν οι γεονείς – κηδεμόνες, πολλά παιδιά, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σακκάς Νίκος και η Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας  Πελίγκου Στυλιανή.

Η βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ πρόσφερε σε μικρούς και μεγάλους μικρές δόσεις ενέργειας με μπάρες δημητριακών.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή