Ισχυρή συμπόρευση για ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Μύλους Λούλη στο Βόλο!

Σε ανανέωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας με την αλευροβιομηχανία «Μύλοι Λούλη» προχώρησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

H εταιρία «Μύλοι Λούλη» θα αποτελέσει έναν εκ των βασικών μας συνεργατών στο νεοσύστατο παράρτημα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου, μιας και η έδρα της επιχείρησης είναι στην περιοχή της Μαγνησίας.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, η εκπαιδευτική δομή Βόλου, ξεκινά τη λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 2021.

Οι νέοι του νομού Μαγνησίας, της Θεσσαλίας και των Σποράδων έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική κατάρτιση και γνώση, σπουδάζοντας στο ΙΕΚ που έχει επικρατήσει στη συνείδηση του κοινού ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα με την κορυφαία παροχή υπηρεσιών.

Η νέα εκπαιδευτική δομή έχει υιοθετήσει την τεχνογνωσία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης, όσο και στις παροχές, αλλά και στη μετέπειτα υποστήριξη  σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης».

Οι σπουδαστές και καθηγητές του τομέα Γαστρονομίας θα έχουν στη «φαρέτρα» τους τα καλύτερα άλευρα της αγοράς, για να ετοιμάσουν εξαίσιες συνταγές!

Η εταιρία «Μύλοι Λούλη» κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 170 τελικά προϊόντα αλεύρων, εξασφαλίζοντας έτσι, τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία.

Η συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων, masterclasses με βάση διάφορες ποικιλίες αλεύρων από τον τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας «Μύλοι Λούλη» και εκπαιδευτή στα τμήματα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Οtmar Fricker.

Επιπροσθέτως, οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν  εκπαιδευτική επίσκεψη στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της εταιρίας στο Βόλο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, επικαιροποιεί άλλη μία πολύ μεγάλη συνεργασία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή της καλύτερης και ποιοτικότερης εκπαίδευσης στη σπουδαστική του κοινότητα!©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή