Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισχυρή υποψηφιότητα! O οδοντίατρος Δημήτριος Μίγκας στο πλευρό του Χήρα

Σε μία ισχυρή προσθήκη στο συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε και επισήμως ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Δημήτριο Κ. Μίγκα και πορεύονται από κοινού, στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης Μίγκας δίνει άλλον αέρα στην «μάχη» για τη νίκη καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα ορεινά της Πύλης και ειδικά στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο οδοντίατρο, που ασκεί το λειτούργημά του, στο ιατρείο του στα Τρίκαλα.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων απ’ το 1999 έως το 2008, αλλά και μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Πύλης απ’ το 2010 έως το 2014.

Διαθέτει μεγάλη πείρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς έχει διατελέσει τόσο Δημοτικός Σύμβουλος, όσο και Αντιδήμαρχος στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Πινδέων.

Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Ο ίδιος με προσωπική του επιστολή αναφέρει τα εξής:

Στις κρίσιμες αυτοδιοικητικές στιγμές που βιώνουμε, οφείλουμε να δηλώσουμε παρών, αν θέλουμε να αποτελέσουμε μέρος του έμψυχου υλικού που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας στον Δήμο Πύλης και θα αφήσει μια παρακαταθήκη ελπίδας και αισιοδοξίας στις επόμενες γενιές.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Θεόδωρο Χήρα στον αγώνα για την ανάκαμψη, την ανανέωση και την πρόοδο και θέτω επισήμως την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Σκοπός μας, οι ουσιαστικές παρεμβάσεις στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας και τα στοχευμένα έργα πνοής , που θα συνθέσουν το “παζλ” της μεθοδικής προβολής, ανάδειξης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής και ειδικότερα του ορεινού μας όγκου.

Άλλωστε όπως διατύπωσε ο Αμερικανός συγγραφέας Alvin Toffler: “Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας”.

Ας εργαστούμε λοιπόν , όλοι μαζί για αυτή την πολυπόθητη ΑΛΛΑΓΗ.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Κ. Μίγκας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή