Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλίες με Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάνινα ο ΑΟΤ

Η ομάδα των Τρικάλων βρέθηκε σήμερα στα Γιάννενα και αντμετώπισε σε τουρνουά και από ένα ημίχρονο τις ομάδες της Παναχαϊκής και του ΠΑΣ Γιάννινα σε δυνατά ματς προετοιμασίας.

Καλές οι εντυπώσεις για την Τρικαλινή ομάδα σε γενικές γραμμές που την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο στάδιο Τρικάλων.

Παναχαϊκή – ΑΟΤ 0-0

Στο μετά από λάθος της Τρικαλινής άμυνας ο Γιδόπουλος έδιωξε με τα χέρια έξω από την περιοχή και η Παναχαϊκή πήρε φάουλ το οποίο πέρασε έξω στην εκτέλεση του Μουστακόπουλου.

Στο 20΄ συνδυάστηκαν Σιαλμάς και Τσιμίκας σουτ ο τελευταίος σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής. Ο Μακρίδης το κόρνερ, κεφαλιά ο Σιαλμάς απέκρουσε σωτήρια ο Καπουταγλής.

Α Ο Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Γιδόπουλος, Μυρσινιάς, Νιάρος, Συριόπουλος, Κούλπας, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Θεολόγου, Σταματάκος, Μακρίδης, Σιαλμάς

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπουταγλής, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μασούρας, Αντωνακόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟΤ 1-1

11′ Σέντρα του Νικολιά από δεξιά, ο Κόντε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής, πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια των Τρικάλων. Σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΣ.

16′ Αναγκαστική αλλαγή για τα Τρίκαλα, ο Τσιάρας στην θέση του Τριανταφυλλάκου.

17′. Βελλίδης και Μιχαήλ πιέστηκαν από Πάνο και Τσιμίκα, ο Βελλίδης στην προσπάθειά του να ξαναδώσει στον Μιχαήλ έστειλε την μπάλα πάνω στο Πάνο, ο Τσιμίκας επωφελήθηκε από την κόντρα και σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Βελλίδης σήκωσε ψηλά τα χέρια του και σταμάτησε το σουτ σταματώντας την επικίνδυνη στιγμή για τα Τρίκαλα.

19′ Ο Γιάκος στη μεγάλη περιοχή από αριστερά, έκοψε ωραία στον Κόντε που από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών που ήταν στη γραμμή και η μπάλα κόρνερ.

22′  Προσπάθεια αντεπίθεσης του ΠΑΣ, ο Κόντε δεν πέρασε καλά στον Γιάκο που βρήκε την μπάλα με το τακουνάκι, αυτή έφτασε στον Κούζικ που έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό. Κόρνερ για τον ΠΑΣ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

25΄ 0-1. Ο Μιχαήλ γύρισε την μπάλα πίσω στον Βελλίδη, που δεν υπολόγισε σωστά, η μπάλα πέρασε κάτω από το πόδι του και κατέληξε στη δεξιά γωνία του. Έτσι ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ.

33΄ 1-1. Κούρσα του Κούζικ από δεξιά σε αντεπίθεση, ο Κόντε στην πορεία της μπάλας με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τον ΠΑΣ.

45′ Ευκαιρία ο ΑΟΤ. Κόρνερ του Γκόλια, κεφαλιά του Πάνου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια πάνω στη γραμμή ο Βελλίδης.

Α Ο Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Πατσατζόγλου, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τριανταφυλλάκος (16΄λ.τρ. Τσιάρας), Μαντιανί, Τσιμίκας (42΄Νιάρος), Συμελίδης, Μακρίδης (36΄ Γκουγκούδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Κούζικ, Γιάκος, Κόντε, Κριζμάν

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή