Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ιστορίες Ανδρών στην Ανδρομέδα» στα Τρίκαλα

Ο αόρατος θίασος παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Ιστορίες Ανδρών στην Ανδρομέδα” τη Τετάρτη 12 και τη Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 21:30 στο μουσικό στέκι “Ανδρομέδα”.

Το έργο είναι βασισμένο στα μονόπρακτα “Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού” του Άντον Τσέχωφ και “Ημιτελής συνουσία” του Κώστα Μουρσελά. 

Το κοινό σημείο αναφοράς είναι η σχέση του Άνδρα με τη Γυναίκα, άλλοτε ως σύζυγο άλλοτε ως μάνα και άλλοτε ως ερωμένη. Ο Άνδρας προσπαθεί μέσα από τις σχέσεις του, μ’ ένα απολογητικό τρόπο, να προσδιορίσει τον εαυτό του αλλά και το “ξόδεμα” της ζωής του. Μονόλογοι που ουσιαστικά είναι διάλογοι με το ανελέητο και απαιτητικό περιβάλλον του. Τελματωμένες ελπίδες, γελασμένα όνειρα, φθόγγοι σπαραγμού αλλά και γλυκόπικρες απολογίες με υποδόριο χιούμορ μέσα σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Μοναξιά κα συγκίνηση… θλίψη και πόνος… προβληματισμός και γέλιο συνυπάρχουν πάνω στη σκηνή, μέσα από τους δύο “ήρωες” που ζουν ανάμεσα μας ή που θα μπορούσαν να είναι κάποιοι από εμάς.

Διασκευή – σκηνοθετική επιμέλεια – ερμηνεία: Χρήστος Χαλβαντζάρας

Σκηνικά – Κουστούμια: Πολυτίμη Μαχαίρα

Μουσική: Μάρω Καρατώλου

Βοηθός Σκηνοθέτη – Ανάλυση Θεατρικών Κειμένων: Ιουλία Κούρτη

Αφίσα – Πρόγραμμα: Έβελυν Αντωνίου

Φωτογραφίες – Δημόσιες Σχέσεις: Στέλλα Χαλβαντζάρα

Φροντιστήριο – Κείμενα Προγράμματος: Βίβιαν Χαλβαντζάρα

Ευχαριστούμε τη ζωγράφο Αργυρούλα Σίμου, τους τεχνικούς του Θεσσαλικού Θεάτρου, το Θέατρο “Όψεις” Καρδίτσας, τον Στέλιο Καραγιώργο και το studio του Μουσείου Τσιτσάνη.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή