Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΒΑΡΟΥΣΙΟΥ

Χτες, Παρασκευή βράδυ και ώρα περίπου 22.30 στον χώρο της παιδικής χαράς Βαρουσίου βρίσκονταν δυο μανάδες με τα παιδάκια τους (έως 6 χρονών), μια γιαγιά με τα εγγόνια της (από 7 έως 12 χρονών) και άλλα 4 τουλάχιστον παιδάκια (από 6-8 χρονών), οι γονείς των οποίων παρακάθονταν σε αυλή γειτονικού σπιτιού (μεσοτοιχία  με την παιδική χαρά) με οπτική και ακουστική επαφή με αυτά. Μιλάμε δηλαδή για συνολικά γύρω στα 10 παιδάκια.

Κάποια στιγμή η μια απο τις δυο παρακαθήμενες στην παιδική χαρά μανάδες, σφαλιάρισε δυνατά ένα ξένο 8χρονο, βρίζοντάς το ταυτόχρονα με βαριές εκφράσεις, επειδή με κάποιο τρόπο το μεγάλο είχε πειράξει το δικό της μικρότερο πάνω στο παιχνίδι όλων των παιδιών.

Ο 8χρονος κατέφυγε κλαμένος στην αυλή του γειτονικού σπιτιού, όπου παραβρίσκονταν οι γονείς του και άλλοι συγγενείς.

Να μην τα πολυλογώ, όπως ήταν αναμενόμενο  έγινε ο κακός χαμός από τους γονείς του 8χρονου, που εύλογα ζήτησαν το λόγο για τη χειροδικία και μάλιστα ενώ θα μπορούσαν άνετα να είχαν κληθεί στο χώρο της παιδικής χαράς για να συνετίσουν τον γιο τους, αν έφταιγε! Σημειωτέον πως σχεδόν όλοι στο χώρο γνωρίζονταν αρκετά καλά ως χρόνιοι θαμώνες ή γείτονες.

Κατόπιν κλήθηκε η αστυνομία, διότι το συμβάν είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα όρια της χειροδικίας, με άλλους γείτονες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους συγγενείς του παιδιού. Τελικώς τα πράματα ηρέμησαν και δεν υποβλήθηκε μήνυση στη χειροδικήσα κυρία, πρωτίστως από την επιμονή του πατέρα να λάβει τέλος το θέμα και παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού από το κόκκινο μάγουλο του μικρού.

Πού είναι τώρα το παράξενο σε όλα αυτά, τα οποία συχνά πυκνά συμβαίνουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων;

Πρώτον: Η κυρία που χειροδίκησε, εμφανώς μετανιωμένη και φοβισμένη, υπέμενε λίγο πολύ την εύλογη οργή των γονέων, παραδεχόμενη ρητά μπροστά στην αστυνομία την πράξη της, με τη δεύτερη όμως κυρία που δε συμμετείχε στο συμβάν, να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να ζητά και τα ρέστα από τους γονείς (χωρίς ΜΙΣΟ συγγνώμη) με προσβλητικές εκφράσεις, με ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΣΤΑΤΟ δόλιο σκοπό να προκαλέσει την χειροδικία εκ μέρους τους, για να αποκτήσει το πάνω χέρι σε πιθανή δικαστική διαμάχη (ευτυχώς οι γονείς δεν τσίμπησαν)!

Δεύτερον: Οι γονείς (που έβλεπαν σε λίγα μόλις μέτρα απόσταση) δεν κλήθηκαν καθόλου εξ αρχής για τις όποιες τυχόν ενοχλήσεις του 8χρονου (αν υπήρχαν), διότι εδώ και λίγες ημέρες, οι συγκεκριμένες δύο γυναίκες (με μια ακόμα τρίτη που δεν βρισκόταν στον χώρο εκείνη τη στιγμή) είναι σε καθημερινή λεκτική αντιπαράθεση (πάντα όμως εντός κόσμιων ορίων) με τους διαμένοντες στο διπλανό σπίτι, σχετικά με το καθημερινό κλείδωμα της παιδικής χαράς γύρω στις 22.00 (σύμφωνα με τη ΡΗΤΗ επιγραφή μιας πινακίδας και μετά από ΈΓΚΡΙΣΗ πρώην δημοτικού συμβούλου), ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για 5 ολόκληρα χρόνια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Οι συγκεκριμένες λοιπόν κυρίες, είχαν ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ να κάθονται μόνες με τα παιδιά τους μετά τις 21.30, οπότε και η παιδική χαρά άδειαζε(διότι άπαντες γνωρίζουν την ιδιαιτερότητά της-είναι χτισμένη μεσοτοιχία με όλα τα σπίτια τριγύρω!) και τις ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ  που εκείνη την ημέρα παραδόξως είχε αρκετά παιδιά και μάλιστα μεγαλύτερα! Ακόμα και τα παιδιά των διπλανών σπιτιών, ΠΑΝΤΑ μαζεύονταν μέχρι τις 21.30, αλλά πλέον κι αυτό έπαψε να ισχύει από την ασυναισθησία των εν λόγω κυριών (Καθώς δεν είναι δυνατόν να φεύγουν όλοι οι υπόλοιποι και να μένουν μόνο 2-3 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ μανάδες)!

Μετά από αλλεπάλληλες ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ σχετικές επιστολές και οχλήσεις, παρακαλούμε επιτέλους τον Δήμο και τους αρμόδιους Αντιδήμαρχους, να διασφαλίσουν κάποιες ελάχιστες μεσημεριανές και βραδινές ώρες κοινής ησυχίας και για μας!

Όσό για την χειροδικία εναντίον του μικρού, και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πως οι συγκεκριμένες κυρίες θα μας είχαν σύρει σιδηροδέσμιους στα δικαστήρια σε αντίστοιχη περίπτωση,

Αυτά συμβαίνουν!-Περασμένα ξεχασμένα!
(Απλώς λυπηθείτε λίγο και μας!)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή