Τα νέα της πόλης

Ισχυρή καταιγίδα στα Τρίκαλα

Για 5η συνεχόμενη ημέρα τα Τρίκαλα από την πρωινή λιακάδα στην μεσημεριανή καταιγίδα.

26 May 2017
Για 5η συνεχόμενη ημέρα τα Τρίκαλα από την πρωινή λιακάδα στην μεσημεριανή καταιγίδα.
 
Συνεχίζεται το «σκωτσέζικο ντους» στα Τρίκαλα για 5η μέρα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες.
 
Από τις καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες τα πρωινά, το μεσημέρι έρχονται οι καταιγίδες με την σημερινή να είναι η πιο ισχυρή που έχει πλήξει την πόλη των Τρικάλων το τελευταίο 5ήμερο.

Διαβάστε επίσης


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.