Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήθελε να κάνει δώρο κόσμημα και … εξαπάτησε Βολιώτισσα

Ένοχους έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 32χρονο και έναν 36χρονο, για απάτη και συνέργεια σε απάτη και τους καταδίκασε ερήμην σε φυλάκιση 2 ετών και 12 μηνών, αντίστοιχα, με αναστολή τον δεύτερο και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η απάτη έγινε στις 28 Απριλίου 2021, μέρες πριν το Πάσχα, με θύμα την φίλη μιας καταστηματάρχη κοσμηματοπωλείου που προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει.

Ο 32χρονος τηλεφώνησε στην καταστηματάρχη και της είπε ότι θέλει να κάνει ένα δώρο στην βαφτισιμιά του για το Πάσχα, ζητώντας της λογαριασμό σε συγκεκριμένη τράπεζα, για να καταθέσει ποσό 200 €.

Η καταστηματάρχης απάντησε ότι δεν είχε λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα, αλλά στο κατάστημα βρισκόταν την ώρα εκείνη μια φίλη της που είχε λογαριασμό και προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει. Μέσω της υπηρεσίας … «Λεφτά στο Λεπτό», ο κατηγορούμενος αντί να καταθέσει 200 € προς τη γυναίκα, πήρε από τον λογαριασμό της 200 €, με αποτέλεσμα όταν το αντιλήφθηκε η ίδια, να καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία.

Ο δράστης και ο συνεργός του ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία και εντοπίστηκαν όταν έκαναν ανάληψη των 200 € από υποκατάστημα της τράπεζας στους Σοφάδες Καρδίτσας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή