Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα – ντροπή για τον ΑΟ Τρίκαλα στην Πάργα

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον ΑΟ Τρίκαλα, δεν έχει λογική εξήγηση. Μια ομαδα με ίσως το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις ομάδων με το 1/10 του κυανέρυθρου μπάτζετ.

Έτσι και σήμερα ο ΑΟ Τρίκαλα γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα Πάργας και πλέον με την ψυχολογία στο ναδίρ καλείται να βρει τρόπο για να επιστρέψει σε τροχιά ανόδου.

Όλα ξεκίνησαν καλά όταν στο 11′ ο Αλεξίου έγραψε το 0-1 αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Στο 22΄ μετά απο τραγικό λάθος του Παϊτέρη, ο Γεωργάκης έκλεψε και ισοφάρισε σε 1-1 ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Γεωργάκης με το 2ο γκολ έγραψε το 2-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις ο Μπελλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στην επανάληψη οι κυανέρυθροι… αν και ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Κωνσταντακου, ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκηνικό.

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Σαράκης, Φράγκος, Κωνσταντίνου, Πάκος, Βασιλείου (85’ Πατσιούρας), Μπέλλος Αλέξανδρος, Μπέλλος Χριστόφορος, Γεωργάκης, Εμβραϊζόγλου, Σιδέρης (62’ Ντόκος)

ΑΟ Τρίκαλα (Κώστας Φρατζέσκος): Παϊτέρης, Καρανίκας, Λουκάς, Αγκαράι, Θεολόγου (46’ Κρητικός), Κωστόπουλος (46’ Τσιαφίτσας), Κορέλας (51΄ Παπακώστας), Βαταμίδης (51’ Λώττας), Γιοκέ (90’ Κοντογεώργος), Αλεξίου, Κουσκουνάς

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή