Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ.Ε.Σ.Υ Τρικάλων: Γραμμή ψυχοκοινωνικής και εκπαιδευτικής υποστήριξης

Οι αλλαγές στην καθημερινότητά μας, λόγω του κορωνοϊού αλλά και λόγω των πρόσφατων σεισμών στην περιοχή μας, διαμόρφωσαν μια δύσκολη πραγματικότητα την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με εξ αποστάσεως επικοινωνία και συμβουλευτική υποστήριξη.

Για το λόγο αυτό οι ομάδες των Εκπαιδευτικών, των Ψυχολόγων και των Κοινωνικών λειτουργών του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων έχουν οργανώσει και λειτουργούν γραμμή επικοινωνίας για ψυχοκοινωνική και εκπαιδευτική υποστήριξη καθώς και ανοιχτών γραμμών βοήθειας μέσω σύγχρονων και ασύγχρονων τρόπων επικοινωνίας (E-mail, Skype, Viber, Cisco Webex Meetings, E-presence, Messenger κ.λπ), αποβλέποντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και τα παιδιά που φοιτούν στις πληγείσες από την κρίση (covid-19, σεισμοί κ.ά.) σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε, στην περίπτωση αιτήματος για εξ αποστάσεως υποστήριξη, να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας https://forms.gle/ZHbKzs6QwLswAMhF8 στα στοιχεία που ταιριάζουν στο άτομό σας και στη συνέχεια το συντομότερο δυνατό ένας Εκπαιδευτικός ή Ψυχολόγος ή Κοινωνικός Λειτουργός ή συγκροτημένη διεπιστημονική ομάδα του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων θα έρθει σε επαφή-επικοινωνία μαζί σας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή