Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Παπακώστα: “Συνέπεια λόγων και έργων” – Ασθενοφόρο όχημα και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η παράδοση ενός ασθενοφόρου οχήματος στο Κ.Υ Φαρκαδόνας, σχεδόν δύο μήνες μετά από την παράδοση του ασθενοφόρου οχήματος στο Κ.Υ Καλαμπάκας, ενός χρονίζοντος αιτήματος, που επιλύθηκε με την παρέμβαση της κυβερνητικής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα.

Σημειώνεται πως, η κα. Παπακώστα αιτήθηκε από τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, σε σχετική συνάντησή τους (στις 11/03/2021), την άμεση διάθεση ασθενοφόρου οχήματος, το οποίο να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές, εξαιτίας των αυξημένων και ιδιαίτερων αναγκών της περιοχής, καθώς έχει περιέλθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των σεισμών του παρελθόντος έτους.
Πλην της προαναφερθείσας συνάντησης όμως, η κα. Παπακώστα επανέφερε το μείζον αυτό θέμα για το Κ.Υ Φαρκαδόνας, σε κάθε επικοινωνία της με τον κ. Παπαευσταθίου, έως και την τελευταία στιγμή μέχρι την υλοποίησή του.

Ακόμη μια επιτυχής παρέμβαση πιστώνεται στην Τρικαλινή Βουλευτή, η οποία δεν αμελεί να ‘’τρέξει’’ τα θέματα του Νομού, πολλώ δε μάλλον εκείνα, που σχετίζονται με αδήριτες ανάγκες των συμπολιτών της.

Κλείνοντας, δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, για την άμεση ανταπόκριση, την αγαστή συνεργασία μας και το αμείωτο ενδιαφέρον που επέδειξε, ώστε να επιλυθεί ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα του Νομού και δη του Δήμου Φαρκαδόνας.»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή