Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κ. Σκρέτας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη – Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο»

Η πόλη μας, τα Τρίκαλα απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως είναι μια από τις πιο μπασκετικές πόλεις της Ελλάδας.
Μόνο σύμπτωση δεν αποτελεί το γεγονός πως στο παρελθόν δύο διαφορετικές ομάδες της πόλης κατάφεραν να αγωνιστούν για συνολικά επτά χρόνια στη Α1 Κατηγορία. Μόνο σύμπτωση δεν αποτελεί το γεγονός πως ο Αίολος/Γόμφοι και οι Ίκαροι Τρικάλων είχαν πορεία πρωταθλητισμού στο φετινό δύσκολο «μαραθώνιο» της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Λίγο πριν το φινάλε του σκληρού και δύσκολου πρωταθλήματος της β Εθνικής οφείλω να ευχαριστήσω:
Τους φιλάθλους της πόλης που μας τίμησαν σε όλους τους αγώνες.
Τους χορηγούς που μας στήριξαν σε μια πολύ δύσκολη εποχή.
Τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Κώστα Θάνο, τον Αχιλλέα Παπαναστασίου, τον Θανάση Πολυμερόπουλο.
Τους δυο προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα φέτος, Γρηγόρη Γιασσάρη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης και β. προπονητή Γιώργο Μήτσα, τον τιμ μάνατζερ Νίκο Τζάνη,  τον γιατρό ορθοπεδικό Σωτήρη Μιχαλίτση, τον βοηθό φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Ζάχο και φυσικά τον φροντιστή Ζήση Μπομπόκα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο τύπου Κώστα Τσέκλημα καθώς και όλα τα ΜΜΕ για την προβολή και στήριξη της ομάδα μας.
Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που φόρεσαν φέτος την φανέλα των Ικάρων. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της όχι τόσο καλής πορείας της ομάδας μας. Με απαρχή δικά μου λάθη στις αρχικές επιλογές του στησίματος της ομάδας δυστυχώς οδηγηθήκαμε σε ένα αποτέλεσμα που σαφώς δεν μας ικανοποιεί. Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος βέβαια διαπίστωσα ότι τελικά και στο προπονητικό τιμ υπήρξαν προβλήματα επικοινωνίας και άστοχων επιλογών αλλά το σημαντικότερο και ίσως πιο κακό για την ομάδα και τους ίδιους ήταν ότι αθλητές μικροί ή μεγάλοι ηλικιακά, πεπειραμένοι και μη, δεν είχαν αρμονική σχέση μεταξύ τους, αθλητικό εγωισμό και στόχους! Διότι ενώ στα χαρτιά η ομάδα είχε από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία, στην πορεία φάνηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και δεν είχε καμία σημασία.
Ένα είναι σίγουρο… Οι Ίκαροι Τρικάλων θα συνεχίσουν να υπάρχουν δυνατοί και έτοιμοι για νέα μεγάλα ταξίδια.
Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο σωματείο του Αιόλου/Γόμφων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής μετά από μια σεζόν στην οποία, λόγω πανδημίας, συνάντησαν πολλές και αντίξοες συνθήκες, όπως και εμείς. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και μόνο νίκες στους αγώνες μπαράζ με απώτερο σκοπό την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία που σίγουρα θα δώσει νέα πνοή στο τρικαλινό μπάσκετ.
Τέλος, καλώ όλους τους τρικαλινούς φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή στις εξέδρες του Δημοτικού Κλειστού για να χειροκροτήσουν τις δύο τρικαλινές ομάδες στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας ο οποίος μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά δίνει την δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο της πόλης να απολαύσει τους αθλητές σε ένα τοπικό ντέρμπι χωρίς άγχος και βαθμολογικές σκοπιμότητες.
Με τιμή,
Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων
Κώστας Σκρέτας
Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή