Καθαρισμός καναλιών στον Παραπόταμο από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου του Δήμου Πύλης, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παραποτάμου Παναγιώτη Καλυβιώτη και με τη χρήση των απαραίτητων μηχανικών μέσων, καθαρίζονται χωμάτινοι αποστραγγιστικοί τάφροι (κανάλια) από αυτοφυή βλάστηση και φερτά υλικά, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων και να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης σε επιτόπια αυτοψία του δήλωσε ότι «Με συνεχείς παρεμβάσεις πραγματοποιούμε έργα μεγάλης σημασίας σε όλο τον νομό προλαμβάνοντας τις συνέπειες ακραίων καιρικών φαινομένων στις ιδιοκτησίες και το περιβάλλον.

Συνεπής στη δέσμευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και παρά την έλλειψη πόρων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων δίνει λύσεις στοχευμένα, με τη βοήθεια των τοπικών αρχών. Η ασφάλεια των πολιτών και η αντιπλημμυρική προστασία ιδιοκτησιών και καλλιεργειών αποτελούν βασικό μας μέλημα».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή