Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καθηγητής ασελγούσε σε ανήλικες και τις βιντεοσκοπούσε

Συνελήφθη στην Αθήνα από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος Καθηγητής μουσικής σε Ωδείο των Βορείων  Προαστίων και πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ αναμένεται και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του και των στοιχείων του τις επόμενες ημέρες σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν και τυχόν άλλα ανήλικα θύματά του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών 11χρονης μαθήτριάς του από τον περασμένο Ιούλιο, διαπιστώθηκε, ότι ο 60χρονος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, την ώρα του μαθήματος μουσικού οργάνου, πράξεις τις οποίες διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, καθώς διατηρούσε και πορνογραφικό υλικό καθώς βιντεοσκοπούσε με μικροκάμερες που είχε τοποθετήσει στον χώρο.

Μέχρι στιγμής έχουν διερευνηθεί 3 υποθέσεις σε βάρος ανηλίκων και έχουν ταυτοποιηθεί άλλες δύο 9χρονες, εκ των οποίων η μία τον κατήγγειλε και εκείνη με την σειρά της,  ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.

Ο δράστης ομολόγησε για τις περιπτώσεις αυτές τις αρρωστημένες του πράξεις, αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν το βιντεοληπτικό υλικό στο σπίτι του.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος, και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 2 πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι, κάννη, κλείστρο, 6 μαχαίρια και 2 πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, 2 φυσίγγια και 2 κάλυκες κυνηγετικού όπλου και 2 ψηφιακοί δίαυλοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή