Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και για πολίτες ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 λειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο για περισσότερες κατηγορίες αθλουμένων και για τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, βάσει της σχετικής απόφασης της κυβέρνηση (ΦΕΚ 1872, τ. Β΄, 8/5/2021), και με δεδομένη την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, η χρήση των κολυμβητηρίων (ανοικτών και κλειστών) γίνεται με περιορισμούς χωρητικότητας και με την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:

α) αθλητές προολυμπιακής προετοιμασίας και εθνικών ομάδων.

β) αθλητές των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων των σωματείων που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα κατηγοριών, καθώς και υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών.
γ) αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων Master και αθλούμενοι πολίτες.

Όροι λειτουργίας

  1. Σε κάθε προπονητική ώρα θα υπάρχουν 4 άτομα ανά διαδρομή, συνολικά 20 άτομα (είτε πολίτες είτε αθλούμενοι/ες).
  2. Το ωράριο για τους πολίτες είναι:
    α. 08:00 – 10:00
    β. 13:00 – 14:00
    γ. 21:00 – 22:15
  3. Προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητηρίων από αθλούμενους πολίτες, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ για COVID-19 (self test ή rapid test ή PCR). Κατ’ εξαίρεση για τους/τις αθλούμενους/ες δεν απαιτείται η διενέργεια ελέγχου για COVID-19, εάν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητηρίων από υποψηφίους/ες σχολών, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου self τεστ για COVID-19.
  4. Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και οι αθλητές/τριες και αθλούμενοι/ες θα αλλάζουν με αποστάσεις τουλάχιστον 2 μ. σε στεγασμένο χώρο, με καρέκλες οι οποίες θα καθαρίζονται τακτικά με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Σημειώνεται ότι όσοι/ες πολίτες διαθέτουν κάρτα κοινού, που έληξε μετά τον Οκτώβρη του 2020, θα πρέπει να μεταβούν στο τμήμα Αθλητισμού για να προσθέσουν δωρεάν στην κάρτα τους, το διάστημα που αντιστοιχεί στον χρόνο που ήταν κλειστό το κολυμβητήριο.

Το τμήμα Αθλητισμού βρίσκεται στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο, Καποδιστρίιου 13, και θα λειτουργεί για το συγκεκριμένο θέμα τις ώρες 08:00 – 14:00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2431353524.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή