Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και …νεκρούς θα αναστήσουν τα σκουπίδια σε χωρίο των Τρικάλων (φωτό)

«Βάλαμε ψηλά τον πήχη, εμείς περνούμε από πάνω του».

Αυτό είχε δηλώσει ο Δημήτρης Παπαστεργίου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης του συνδυασμού του, αλλά όπως φαίνεται ο Δήμαρχος Τρικκαίων μάλλον …σκόνταψε.

Και αυτό γιατί στα χωριά του Δήμου επικρατούν άθλιες καταστάσεις.

Χαρακτηριστική απόδειξη, οι απίστευτες εικόνες που επικρατούν στο κοιμητήριο του Μεγαλοχωρίου με ένα τεράστιο «βουνό» από σκουπίδια, που θα κάνει ακόμα και τους νεκρούς να αναστηθούν και να διαμαρτυρηθούν.

Το Trikalanews.gr βρέθηκε στην περιοχή μετά από καταγγελίες πολιτών, απαθανατίζοντας την απαράδεκτη κατάσταση.

Όπως μας καταγγέλλουν ασυνείδητοι δεν πτοούνται και πετάνε από μπάζα έως σκουπίδια στο σημείο ακόμα και μέρα μεσημέρι. Μάλιστα, στην περιοχή φτάνουν ακόμη και φορτηγά, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένας ανεξέλεγκτος μπαζότοπος.

Οι κάτοικοι σημειώνουν πως τίθεται θέμα δημόσιας υγιεινής, με τη χωματερή να αποτελεί υγειονομική βόμβα, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχουν σπίτια.

Την ίδια ώρα, θλιβερές είναι οι εικόνες και γύρω από το νεκροταφείο, όπου μερικοί δεν σέβονται το χώρο και πετούνε ότι άχρηστο υπάρχει όπως …στεφάνια!

Οι κάτοικοι ζητούν άμεσα να παρέμβει η αρμόδια υπηρεσία για την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον άμεσο καθαρισμό της περιοχής.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή