Και νέος εξοπλισμός στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

16 Jun 2022 Αθλητικα

Δεν είναι μόνο ο νέος τάπητας (ταρτάν) που τοποθέτησε ο Δήμος Τρικκαίων και αλλάζει τη μορφή και την εικόνα του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Είναι και ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός που ήδη ξεκίνησε να τοποθετείται και να συναρμολογείται. Πρόκειται για νέα εμπόδια, νέο στρώμα για ύψος, νέο στρώμα για επί κοντώ. Σε συνδυασμό με νέες βαλβίδες, νέα σκάμματα, νέα διαγράμμιση, το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων αποτελεί ένα κόσμημα στον ελληνικό στίβο, με τάπητα που υπόσχεται ταχύτερους γύρους και καλύτερα αποτελέσματα σε ρίψεις και άλματα.
Τα σημαντικά όμως δε σταματούν εδώ.
Αυτός ο εξοπλισμός για πρώτη φορά παραχωρήθηκε ευγενώς από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου (ΕΑ) σε ελληνικό στάδιο, υλοποιώντας σχετική απόφαση, όπως είχε δημοσιοποιήσει ο ΣΕΓΑΣ.
Ο εξοπλισμός αυτός εγκαθίσταται στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων στη διάρκεια της προεδρίας στον ΣΕΓΑΣ, της τρικαλινής πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας στον ακοντισμό, κ. Σοφίας Σακοράφα, μετά και τη συνεργασία της με τον Βούλγαρο πρόεδρο της  ΕΑ κ. Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου εκφράζει τις ευχαριστίες του για αυτήν την προσφορά, στον ΣΕΓΑΣ και την πρόεδρό του κ. Σοφία Σακοράφα, καθώς «έκαναν πραγματικότητα τον νέο εξοπλισμό του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, που, δημιουργεί νέα δεδομένα στα αθλητικά δρώμενα των Τρικάλων στον στίβο, για αθλητές/τριες και φοιτητές/τριες των ΤΕΦΑΑ».

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Επίσκεψη Πολωνού Επισκόπου στην Κατερίνη

Επίσκεψη Πολωνού Επισκόπου στην Κατερίνη

Το διήμερο 14-15 Ιουλίου επισκέφθηκε την Κατερίνη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σούπρασλ κ. Ανδρέας, Ιεράρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας …
Αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες ότι υποδέχεται και το σχολικό έτος 2024-25 παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και …
Κώστας Τσιάρας: Στόχος να κάνουμε τον αγροτικό τομέα ελκυστικό για νέους

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να κάνουμε τον αγροτικό τομέα ελκυστικό για νέους

Ενισχυμένη χρηματοδότηση και αυστηρά πρότυπα εισαγωγών για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα …
Ο Χάρης Ποντίκας στο Δ.Σ. της Trikala Basket

Ο Χάρης Ποντίκας στο Δ.Σ. της Trikala Basket

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Χάρης Ποντίκας αναλαμβάνει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, ενισχύοντας την ομάδα στην Elite League …