Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και ο Δήμος Καρδίτσας στο Summer Nalton Festival Retrofuture Run

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους αθλητές θα τριπλασιαστεί από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα δοθεί σε νοσοκομεία

Ο αγώνας SNF  RUN  στο πλαίσιο του Summer Nalton Festival Retrofuture, διεξήχθη σε όλη τη χώρα από 15 – 21 Ιουνίου 2020, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας μας , μετά από πρόσκληση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

            Στην Καρδίτσα, ο δήμος Καρδίτσας, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Σωτήρη Αντωνίου, συγκέντρωσε αθλητές – δρομείς που πήραν μέρος  στον αγώνα για την ενίσχυση του νοσοκομείου Καρδίτσας.

            Η συγκέντρωση έγινε στα “Χίλια Δέντρα” και οι αθλητές αφού έτρεξαν μέσα στο άλσος 4 χλμ , σε διαδρομή που πρόσφατα ο Δήμος Καρδίτσας διαμόρφωσε και σύντομα θα την καλυτερεύσει, κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο Καρδίτσας τρέχοντας συνολικά 5 έως 6 χλμ, όπου και έβγαλαν όλοι μαζί αναμνηστική φωτογραφία

            Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους δρομείς αλλά και από άλλους αθλητές που ίσως έτρεξαν μεμονωμένα , θα τριπλασιαστεί από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τέλος την προσπάθεια των αθλητών στήριξαν με νερό και χυμούς τα σούπερ μάρκετ «Μιχαήλ».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή