Ελλάδα

"Κάηκε" ο… Καμμένος (Δημήτρης)

16 Jun 2018
"Κάηκε" ο… Καμμένος (Δημήτρης)

Με 153 «όχι» και 127 «ναι» επί 280 ψήφων, καταψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης

Με 153 «όχι» και 127 «ναι» επί 280 ψήφων, καταψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης την οποία είχε καταθέσει η Ν.Δ.

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων τέθηκε ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος υπερψήφισε την πρόταση μομφής. 
Η σχετική απόφαση ελήφθη με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ενώ αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία προκειμένου να μην παραμείνει ο Δημήτρης Καμμένος στην θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Υπέρ της πρότασης μομφής τάχθηκε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Γιώργος Κατσαντώνης, ενώ απουσίαζαν οι ανεξάρτητοι Βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα, Νίκος Νικολόπουλος και Χάρης Θεοχάρης.

Επίσης, από την ψηφοφορία απουσίαζε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ που είχε αποχωρήσει από την συζήτηση.

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.