Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καιρός το Σάββατο 3/7 – Μετά τον καύσωνα έρχονται βροχές και χαλάζι

Αλλαγή καιρού σήμερα Σάββατο, μετά από το γερό ψήσιμο 11 ημερών και τον καύσωνα, που σε συνδυασμό με την αφρικανική σκόνη έκαναν την ατμόσφαιρα καυτή και αποπνικτική, στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας.

Έτσι λοιπόν, για σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου, αναμένεται μετατροπή του σκηνικού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με το meteo για το Σάββατο: Η αλλαγή του καιρού έρχεται μετά τον 11ήμερο καύσωνα που έπληξε τη χώρα, με την ζέστη και την αφρικανική σκόνη να υποχωρούν σταδιακά. Αναλυτικότερα, προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν καταιγίδες στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, οι οποίες πολύ πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Επίσης, τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας αναμένεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της Πίνδου και στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 36 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή