Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καλαμπάκα: Άφησαν μαθητή εκτός σχολείου στο κρύο επειδή… άργησε το ταξί

Δεν υπάρχει λογική στην απόφαση ενός σχολείου της Καλαμπάκας το οποίο άφησε μαθητή εκτός σχολείου στο κρύο επειδή άργησε να φτάσει στο σχολείο λόγω καθυστέρησης του ταξί που τον μεταφέρει καθημερινά στην πόλη.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε επώνυμα ο πατέρας του παιδιού στο Ράδιο Σταγών το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν έβαλαν τον γιό του στο μάθημα εξαιτίας της καθυστέρησης του να φτάσει στο σχολείο της Καλαμπάκας.

Ο μαθητής που διαμένει σε χωριό του Δήμου Μετεώρων, καθημερινά μεταβαίνει στο σχολείο με ταξί που βάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ωστόσο κάποιες μέρες η μεταφορά του γίνεται καθυστερημένα (κάτι που δεν φέρει ευθύνη το παιδί), με αποτέλεσμα το παιδί να μείνει εκτός σχολείου. Μάλιστα ο πατέρας ήταν έξαλλος καθώς το παιδί έμεινε όχι απλά εκτός τάξης αλλά και εκτός σχολείου με την θερμοκρασία να είναι χαμηλή.

Για το θέμα παρενέβη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουτίνας και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπανικολάου και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο καθώς θα οριστεί νέο δρομολόγιο για να εξυπηρετήσει τον συγκεκριμένο μαθητή.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή