Καλαμπάκα: Αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής rapid test αύριο Πέμπτη 24/3

Μετά από συνεννόηση με τον Επικεφαλής των κλιμακίων του (ΕΟΔΥ) Ν. Τρικάλων κ. Κουτσονάσιο Ιωάννη και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στην περιοχή μας και ενόψει του τριημέρου της 25ης Μαρτίου και της μεταθέσεως της λαϊκής αγοράς, αύριο Πέμπτη 24/3 ο δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (Rapid Test) στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας θα διαρκέσει έως τις 11.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε test θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ, όλοι οι ανήλικοι πολίτες και μαθητές κάτω των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή καθηγητή του σχολείου, με προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης που να βεβαιώνεται η συγκατάθεση των γονέων τους.

Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς είναι διαρκής με συνεχείς δράσεις για την καλύτερη δυνατή προστασία όλων των πολιτών. Ενημερώνουμε τους πολίτες πως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, συνεχίζοντας την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του covid-19 για την προστασία της υγείας μας και του συνόλου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.