Καλαμπάκα: «Drive through testing» αύριο στο χώρο της Εμποροπανήγυρης

O Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς και της περαιτέρω μετάδοσης του COVID-19, θα υλοποιήσει  τη δράση «Drive through testing». Συγκεκριμένα, αύριο 27-11-2020 και ώρα 9:00 με 12:30 στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης, στο χώρο της εμποροπανήγυρης, θα βρίσκεται Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, η οποία θα προβεί σε δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (RapidTests).

Μέσω των συγκεκριμένων Drivethroughtestings θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που το επιθυμούν να ελεγχθούν για Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια. Οι Δημότες θα προσέρχονται στο χώρο της εμποροπανήγυρης μόνο με το αυτοκίνητό τους και θα εξετάζονται χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Επιπλέον και προς αποφυγή του συνωστισμού απαγορεύεται να προσέλθουν στο χώρο πεζοί πολίτες.

Διευκρινίζεται ότι τα test που θα γίνουν θα είναι δωρεάν και απαραίτητο είναι οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Γεώργιος Θώμος©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή