Καλαμπάκα: Κυνήγι τρούφας για στελέχη των Δήμων και των ξενοδοχείων της περιοχής

Κυνήγι Τρούφας για στελέχη των Δήμων και των ξενοδοχείων της περιοχής πραγματοποίησε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών.

Το κυνήγι ήταν προσφορά του Μουσείου στα στελέχη αυτά, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά, μία πρωτόγνωρη για την περιοχή δραστηριότητα, η οποία συγκεντρώνει άριστες κριτικές, από επισκέπτες που την απολαμβάνουν από όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, μέσα από δράσεις όπως αυτή, αναδεικνύονται οι εναλλακτικές δυνατότητες της περιοχής και καθίσταται φανερό, του πόσο μπορούν να εμπλουτίσουν το τουριστικό της αποτύπωμα, στα πλαίσια και της απόφασης για τον χαρακτηρισμό της Καλαμπάκας ως «Πόλη της Τρούφας».

Μιας απόφασης, η υλοποίηση της οποίας απαιτεί την συνεργεία και συστράτευση όλων των φορέων της περιοχής, γεγονός το οποίο συζητήθηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού τρούφας. Ρόλο ξεναγού καθ’ όλη του τη διάρκεια, είχε ο διευθυντής του Μουσείου, κύριος Νίκος Πάλλας, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μετεώρων κύριος Αλέκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Ξενοδόχοι.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή