Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καλαμπάκα: “Κυνηγητό” και σύλληψη καταζητούμενου

Σε “ρόλο Αστυνομικών” σήμερα μετά το μεσημέρι από οικογένεια θύματος απάτης.

Ειδικότερα, από τον σύζυγό και τον υιό παθούσης, εντοπίστηκε στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, καταζητούμενος κάτοικος Τρικάλων, γνωστός πρώην μεγαλοέμπορος γεωργικών προϊόντων , ο οποίος ήδη καταζητούνταν από την Ασφάλεια Τρικάλων.

Ο εν λόγω καταζητούμενος, είχε καταδικασθεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 5 ετών από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας για απάτη σε βαθμό κακουργήματος .

Βρίσκονταν σε κατάστημα φαγητού στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, όταν κατάλαβε ότι ο σύζυγος και ο υιός της εξαπατημένης τον εντόπισαν, μπήκε στην νταλίκα και οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκε από Αγιόφυλλο προς Τρίκαλα.

Ακολουθήθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο Ι.Χ. από τον σύζυγό και τον υιό της εξαπατημένης, οι οποίοι τον έχασαν στον δρόμο, λόγου της ταχύτητας της νταλίκας, είχε όμως ενημερωθεί τηλεφωνικά η Ασφάλεια Τρικάλων , η οποία ενήργησε άμεσα με αποτέλεσμα επί της οδού Πίνδου στην Καλαμπάκα και κοντά σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα , συνελήφθη από όργανα της ΟΠΚΕ Τρικάλων.

Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί αρμοδίως για να εκτίσει την ποινή του.

Τέλος η παθούσα ,αλλά και οι “συμμετέχοντες ” στη σύλληψη του καταζητούμενου , σύζυγος και υιός της παθούσης , δήλωσαν ότι ευχαριστούν τον Διοικητή της Ασφάλειας Τρικάλων κ. Λιούρα για την άμεση αντίδραση και σύλληψη του καταζητούμενου.

kalabakacity.gr

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή