Κάλαντα και μελωδίες στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Παιδιά όλων των ηλικιών έψαλαν παραδοσιακά και σύγχρονα κάλαντα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συμμετέχοντας στις αντιπροσωπείες του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και των «Αστεριών» του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα λιλιπούτεια μέλη του Σ.Ε.Ο. που έκλεψαν την παράσταση συνοδευόμενα από το Αρχηγείο τους. Τα «Αστέρια» ενθουσίασαν και εισέπραξαν τα συγχαρητήρια όλων, ευχές και κεράσματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννης Μπουτίνας υποδέχθηκε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων που συνοδεύονταν από τη Δ/ντρια κα. Βασιλική Λύτρα και καθηγητές τους καθώς και αντιπροσωπεία τους Σώματος Ελλήνων Προσκόπων συνοδευόμενη από το Αρχηγείο του. Μετά τα κάλαντα ο κ. Μπουτίνας αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και πρόσφερε γλυκίσματα.

Εξάλλου, η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων υπό τη διεύθυνση της μαέστρου της Ελένης Ζιάκα τραγούδησε κάλαντα ελληνικά και ξενόγλωσσα, παραδοσιακά και σύγχρονα στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Ντίνο Μπάρδα, ο οποίος τους ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες, μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη για τη νέα χρονιά και πρόσφερε παραδοσιακά γλυκίσματα.

Τέλος, η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων παιάνισε υπό τη διεύθυνση της Μαίρης Μητσοπούλου χριστουγεννιάτικες μελωδίες για τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος τους ευχήθηκε ευημερία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και δημιουργικό το νέο έτος. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε κλίμα εορταστικό με το καθιερωμένο κέρασμα του οικοδεσπότη.
 

admins
Author: admins

Share:
Ανατροπές στα επιδόματα: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν

Ανατροπές στα επιδόματα: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν

Νέα κριτήρια χορήγησης και αλλαγές σε επίδομα ανεργίας, παιδιού, ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και στέγασης …
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους του eΕΦΚΑ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους του eΕΦΚΑ

Επιδοτούμενες διακοπές για συνταξιούχους του πρώην ΟΑΕΕ – Αιτήσεις από 15 Ιουλίου 2024 …
Καύσωνας προκαλεί στρέβλωση σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα

Καύσωνας προκαλεί στρέβλωση σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα

Διακοπή δρομολογίων του προαστιακού σιδηροδρόμου μεταξύ Πάτρας – Ρίου λόγω υψηλών θερμοκρασιών …
Έφυγε από τη ζωή η Ελευθερία Μπαταβάνη

Έφυγε από τη ζωή η Ελευθερία Μπαταβάνη

Κηδεύουμε την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία, Ελευθερία Χαρ. Μπαταβάνη, σε ηλικία 78 ετών …