Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάλεσμα Υποψηφίων του ΚΚΕ για την ενίσχυση του Κόμματος και στην Λαϊκή Αγορά των Τρικάλων

Σήμερα, Δευτέρα 6/3, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αχιλλέα Κανταρτζή, Γιώργο Καΐκη, Ευθυμία Στάμου και Γεωργία Καπέτη, περιόδευσε στην κεντρική Λαϊκή Αγορά των Τρικάλων.

Οι υποψήφιοι και τα μέλη του Κόμματος συζήτησαν με τους αγρότες – παραγωγούς και τους επισκέπτες της λαϊκής για την σωρεία των ζητημάτων που “καίνε” τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα, τα χρόνια προβλήματα των παραγωγών, την ακρίβεια, τους πλειστηριασμούς, αλλά φυσικά και για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Oι υποψήφιοι ξεχωριστά αναφέρθηκαν στις ευθύνες, όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και της πολιτικής της ΕΕ, τόσο για την χρόνια απαξίωση των σιδηροδρόμων που δόθηκαν βορά στο κεφάλαιο, όσο και για την κατάσταση των αγροτών.

Μεταξύ άλλων τόνισαν ότι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ από κοινού υποστηρίζουν τον μονόπλευρο προσανατολισμό στην εξαγωγή αγροτικών προϊόντων που ωφελεί μόνο τους βιομηχάνους.

Όλοι τους ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, και όλοι μαζί αρνούνται το αίτημα για ελάχιστες εγγυημένες τιμές στα αγροτικά προϊόντα, στηρίζοντας τον μονόδρομο της αγροτικής πολιτικής της ΕΕ.

Κάλεσαν τους αγρότες να ζυγίσουν τις επιλογές τους, να γυρίσουν την πλάτη σε παλιούς και νέους “σωτήρες” και να κάνουν το βήμα να εμπιστευτούν το ΚΚΕ που είναι ασπίδα για το σήμερα και ελπίδα για το αύριο, γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή