Κάλεσμα από τον Δήμο Τρικκαίων

Αιτήσεις για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο».
 
Ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός αμκε γνωστοποιούν ότι πρόκειται να ανανεωθεί ο κατάλογος των ωφελουμένων του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» παρέχει σε άπορους δημότες προϊόντα (είδη διατροφής, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη ρουχισμού, υποδήματα κλπ).

Για να ενταχθεί κάποιος/α στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» χρειάζεται  να προσκομίσει τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Φωτοαντίγραφα Ε1 και Ε9 και εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικού έτους ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση, θεωρημένη από την Δ.Ο.Υ.
  • Φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας (αν υπάρχει)
  • Δικαιολογητικά αναπηρίας (αν υπάρχουν)
  • Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου υγείας (αν υπάρχει)
  • Υπεύθυνη δήλωση για το αν ο/η  ίδιος/α  ή άλλο μέλος της οικογένειας ωφελείται από άλλη ανάλογη δομή ή πρόγραμμα (ΤΕΒΑ, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, Ενοριακά Παντοπωλεία κ.λ.π.)

Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες θεωρούνται εμπιστευτικά και θα τηρηθούν απολύτως οι κανόνες που αφορούν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Όσοι/όσες είναι ωφελούμενοι/νες του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την 1η Δεκεμβρίου 2017 έως και σήμερα, δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ξανά αίτηση.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 7 Μαΐου   έως και την  Παρασκευή 18 Μαΐου   στον χώρο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου»,  στη συνοικία του Αγ. Οικουμενίου,  τηλ. 24310 26880,  από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή